Microbizz til kommunerIntegration

Microbizz i jeres IT-miljø

En moderne kommune har også en kompleks IT-mæssig infrastruktur, og derfor er det vigtigt at sikre sig, at nye systemer passer ind i denne. Hos Ventu tror vi på åbne systemer, så derfor har vi gjort meget for, at Microbizz let kan udveksle data med andre systemer og programmer.

Hver gang du ser en liste i Microbizz, kan du f.eks. med et enkelt klik trække den ud i f.eks. et regneark og arbejde videre med den.

Vi har også en lang række import-funktioner, som på en brugervenlig måde hjælper med at få data ind i systemet. Disse betjenes via et simpelt interface, således at det er muligt at tilpasse sig en lang række dataopstillinger, uden at dette kræver udvikling.

Løsningen kommer også med et fuldt API, så du let kan få andre systemer til at kommunikere direkte med Microbizz.

Som standard kommunikerer Microbizz med en lang række eksterne systemer herunder Exchange, filservere, FTP-servere, mailservere og meget andet.

Vores mange kompetente samarbejdspartnere har ligeledes bygget løsninger op omkring Microbizz, hvor der er integreret til en lang række forretningssystemer – herunder Microsoft Server, Navision, C5, Mamut, Visma m.fl.