Om os 

Hos Ventu arbejder vi med optimering af arbejdsgange. Vores mål er at skabe mere tid til drift ved at automatisere administrationen. Dermed får den enkelte medarbejder det bedst mulige overblik og lettere ved at løse sine opgaver effektivt og uden stress. Alt skal være på opgaven i første klik for at sikre et flow fra borger til behandling – så komplekse opgaver bliver enkle.   

Vi har stor erfaring med offentlig forvaltning og drift – og ikke mindst rådgivning omkring digitalisering. Vi lægger vægt på at forstå de opgaver, der skal løses og rådgiver om vejen til målet samt støtter processen i implementeringsfasen, så ethvert projekt kommer succesfuldt i mål.

Vi deltager i projekterne OPALL og Lev Vel sammen med væksthuse og kommunerne – som handler om at gøre Danmark til den førende nation inden for bedre borgerservice via velfærdsteknologiske løsninger.

Vi er certificeret i projekt-, kvalitetsledelse og Business Excellence modellen. Microbizz giver topledelsen og offentlige ledere et unikt overblik – og vigtigst af alt viser Microbizz hvor i organisationen, der er behov for gribe ind, før der opstår problemer. Med Business Intelligence sikrer vi, at topledelsen træffer de rigtige beslutninger, får relevante rapporter og kan sikre en effektiv drift i hele kommunen. 

Vi bidrager til

  • fokus på borgeren og driften – altid med mindst mulig administration.
  • at kommunernes digitalisering bliver virkelighed.
  • at skabe værdi for kommunerne i hele Danmark.
  • at fordele og erfaringer kommer alle kommuner til gode.
  • vidensdeling på tværs i kommunernes digitaliseringsgrupper.
  • forenkling af hverdagen for alle kommunens medarbejdere.