Vej & ParkFordele

100% mobil og papirløs drift med Microbizz. Vi forenkler jeres administration, så I kan koncentrere jer 100% om driften.

Der stilles større og større krav til effektivitet og kvalitet i kommunerne. Samtidig stilles der skarpt på omkostningerne. Vej & Park har brug for et enkelt overblik og en fleksibel styring af de mange driftsopgaver inden for grønne områder, asfalt-, feje-/suge- og vinteropgaver. Det skal være muligt at reagere meget fleksibelt – ikke mindst på vekslende vejrforhold, som i høj grad bestemmer opgaverne. Microbizz er en IT-løsning, som gør jeres hverdag lettere via enkel planlægning og en 100% mobil og papirløs drift.

Microbizz muliggør fuldt overblik over alle årets opgaver og deres status – endda via kort. Medarbejderne kan let tildeles opgaver via smartphone, tablet eller PC – uanset hvor de befinder sig og alle oplysninger, kort eller fejlmeldinger ses nu og her. Det er hurtigt og enkelt at lave vagtplaner, oprette nye opgaver eller ruter til snerydning, affaldstømning eller feje-/sugeopgaver. Data genbruges og timesedler oprettes automatisk – det giver markant mindre administration. Rapportering er hurtig og enkel – ledelsen kan se driftsrapporter og status på alle områder. Microbizz er en tidstro, 100% mobil og intelligent driftsløsning, som vokser med jeres behov.

Få en demo af Microbizz – en komplet IT-løsning til kommuner. Microbizz indeholder også tidsregistrering, styring af tilsyn, booking, styring af alt materiel og eftersyn, kvalitetsstyring og dokumentation. 

Kontakt os