Rengøring & Facility ManagementFordele

100% mobil og papirløs drift med Microbizz. Vi forenkler jeres administration, så I kan koncentrere jer 100% om driften.

Der stilles større og større krav til effektivitet og kvalitet i kommunerne. Samtidig stilles der skarpt på omkostningerne. Inden for Rengøring og Facility Management er opgaverne mange og forskelligartede – både i type og omfang. Det handler derfor om, at planlægningsværktøjerne er enkle og fleksible, så opgaver og vagtplaner nemt kan justeres, uden at det går ud over kvaliteten. Samt ikke mindst – at effektivisere administrationen, så der er mere tid til driften.

Microbizz er en mobil IT-løsning til kommuner, som vil strømline opgavestyringen og forenkle administrationen – og sikre en enkel arbejdsgang med overblik på alle niveauer. 

Enkel og dynamisk vagtplanlægning og opgavestyring
Microbizz forenkler planlægningen, så det er nemt at tildele opgaver til jeres teknikere og rengøringspersonale – selv i en hektisk hverdag. I får et tidstro og komplet overblik over jeres bygninger, aftaler, personale, opgaver, kontaktpersoner, værktøj og rengøringsmateriel mm.

I arbejder sammen og kommunikerer hurtigt, aktuelt og effektivt – uanset hvor i kommunen jeres medarbejdere befinder sig.

Der genereres automatisk forslag til den mest optimale opgavefordeling, arbejdsplan, ruteplan mm. 

Løsningen sikrer, at jeres personale får den rigtige opgave samt ruteplan/vejvisning, historik og informationer om opgaven – med mulighed for enkelt at rapportere via noter, billeder eller skemaer. Det forenkler driften, letter administrationen og sikrer kvaliteten.

Tidsregistrering og dokumentation
Personalet kan arbejde mobilt og helt uden papir. Medarbejderne checker ind og ud på opgaver via smartphone, tablet eller PC. Ved evt. manglende check-ud, får medarbejderen en påmindelse. Eventuelle afvigelser på opgaverne registreres let med tekst eller via spørgeskemaer, og der er mulighed for at vedhæfte billeder. Løsningen sikrer korrekt tidsregistrering – og ledelsen får fuld historik og dokumentation for tidsforbrug, afvigelser mm.

Opgave- og kvalitetsstyring
Medarbejderen får en opgaveliste op på sin smartphone eller tablet, og opgaverne lukkes efterhånden, som de udføres. Informationer til at løse opgaverne kan lægges ind som tekst- eller talebeskeder, tegninger eller kort. Medarbejderne har al viden om opgaven til rådighed, når opgaven er tildelt – herunder historik, adgangsforhold, udstyr mm.

Overblik og sikkerhed med QR-koder eller NFC
Medarbejderne kan scanne QR-koder eller bruge NFC til at dokumentere adgang til sikrede lokaliteter og brug af udstyr. Således kan det efterfølgende ses hvornår og hvem, der fik adgang til en lokation, samt hvor det enkelte udstyr befinder sig